Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• R3plica70

aktív tag

válasz Milka 78 #30437 üzenetére

Lehet, hogy egy antituning példányt fogtam ki most, de ez alapfeszen 1,25V-on 1090-ig jó, 1,31V-on már 1120-nál szemetel. A hűtésével nincs gond.
    Végülis mindegy, én alap beállításokkal is elégedett vagyok vele...eddig. :)

Sokat agyaltam én is mielőtt megvettem a 390-est. A 290-es sorozat a hűtés problémái miatt kiesett, ami ajánlott ( pl Tri-X, Vapor-X stb) az árban már ott mozog a 390 sorozatnál, így adta magát hogy akkor már 390 legyen. A GTX970 elvből kiesett a 3,5GB probléma miatt, no flame, jó kártya meg minden, de akkor is idegesítene, de ez az én hülyeségem. FullHD-hoz GTX980 már elvileg fölöslegesen erős, emiatt értelmetlen plusz kiadás lenne. Fogyasztása nem érdekel, idle már ez is egész barátságosan visszaveszi magát, játék alatt meg kinem sz@rja le :D
    Volt az elmúlt hónapokban a gépemben R9 280X, GTX 960 2GB és 4GB is, mindegyik a maguk kategóriájában szvsz kiválóak. Nagyon agyaltam most a második 390 megvétele előtt hogy csak ki kellene próbálni a 970-est, de inkább maradtam a 390-nél...jön az SW Battlefront és annak gyönyörűen futnia kell, ez az elvárásom...ha nem lesz elég, akkor szomorúan de megválok tőle :)

Új hozzászólás Aktív témák