- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
HereGod #29948 üzenetére
Egyrészt úgylátom rendesen körüljártad a témát, ismered a két típus előnyeit és hátrányait, innentől kezdve mit vársz tőlünk, döntsünk helyetted? Neked kell tudnod számodra mik a fontosabbak.
Másodszor ez Radeon topic, mit gondolsz mit fogunk ajánlani?
Van erre egy megfelelőbb topic valami ilyesmi hogy milyen videokártyát vegyek? Vagy valami hasonló.
-
Krissal
tag
válasz
HereGod #29948 üzenetére
Én nem tudom, mi a rossz hardveres háttér, kb 1 hete használom az MSI R9 390-et, mindenhez elég, 60 fokig passzívan hűt, utána beindul a venti... nyári nagy melegben most nem vagyok tőle boldog, télen annál jobb lesz
Driver, és az összes szoftver hozzá hibátlan, már nem is piszkálom... alapban 40-45 fokos, ha meghajtod akkor 70-75-ig felmegy, de nekem jó a házhűtésem... hazudtam, most nézem most alapból 56 fokos..., ok, 40 fok van a szobában.
Meg is nézem, hova mászik fel game alatt és majd értekezem...MIért 390-es? Én nem vagyok Nvidia, vagy ATi párti, azt veszem, ami jobban megéri, jelen esetben ez a kártya erősebb és a 8 giga ram jól jön majd egy év múlva, 2 évre tervezem a kártyát, 3 év gari van rajta, na ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest