Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz Milka 78 #22439 üzenetére

Minden CPU -nak MÁS a gyári VID -je(ahogy mostanában a VGA -k nál is, itt is más szinte mindegyik VGA -nak a gyári alapfesze!) még 2 AZONOS FPO számúnak is lehet más a gyári Alapfesze(VID)

Az én 3570K -m nak 1,3525.v az alapfesze hidd el! Volt kb 6.db 3570K -m és nem volt 2.egyforma VID -s benne! :C

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Amúgy most nézem neked Accelero Hybrid -ed van és csak SIMA 290 -ed! egyébként én is Accelero Hybrid -et akartam először, igaz én már az új Accelero Hybrid II -est! Ami árban kb ugyan ennyi lett volna mint a Morfeus, csak épp ott szopás lett volna a VRM, mivel a Hybrid II kizárólag a GPU -t hűti!

De hogy kicsit meg nyugodj csináltam 45.Perc FC4.et 1150/1500 on és +75.mV -ot adtam neki! nem adok 100-130-mV -ot mert az 1150.et viszi +50.el is és hiába adok +175.mV ot, az 1200MHZ -et akkor sem viszi csak szemetelve, szóval nincs értelme a halálba kergetni se a VRM -et se a GPU -t!

Én nem akarom gariztatni a cuccaimat, így nem is feszem szénné mint 1esek! :C

Tehát akkor 1150/1500 és +75.mV

GPU: nem ment 60.ig se, 58.fok volt a max amit látsz a képen, és a VRM is 65.ig melegedett csak!

Most lehet hogy kicsit el pilled a szád, mert a Accelero Hybrid -ed ettől sokkal kevesebbet tud, de hát ez van! Amúgy csak úgy lehetne össze hasonlítani a 2.hűtés teljesítményét ha ugyan azon a VGA -n lenne tesztelve mind 2 hűtés!

Ott van rá a példa HSM kollégának a sima giga Wf3 290.ese alulfeszelve 850.MHz re vissza véve jobban melegedett, mint az enyém 290X re alakítva alapfeszen 1040.en járatva, még amikor a gyári hűtésem volt fenn!
    Tehát baromi nagy eltérés van a GPU -k ban is mind melegedés/fogyasztás és tuning téren is!

• daveoff

veterán

válasz Milka 78 #22439 üzenetére

Naná, azért írtam....ezek a hőfokok, hihetetlen..... ;] Egyébként nála mindig ilyen hűvösek a kártyák, szerintem nagykabátban játszik...ja meg sál, sapka... ;] :DDD

DroiDMester: :R

Új hozzászólás Aktív témák