Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Syz

senior tag

válasz daveoff #15049 üzenetére

Megmondom őszintén már az eső után köpönyeg kérdés volt,mert találtam a neten egy ASUS R9 290 DC2OC verziós kártyát amit 2014.03 hó végén vásároltak anno és most szerintem nagyon jó áron lett meghirdetve.Kérdeztem az eladót mielőtt leütöttem a terméket hogy volt e bányászatra használva de nem tudom viccesen vagy félviccesen,azt mondta hogy nem.Na most 2 év 7 hónap garancia van a kártyára ami az Iponba szól,de a mennyiségnél feltűnt hogy 6 db-ot vásároltak egyszerre.Nem magánember hanem cég nevére lettek vásárolva,megnéztem a honlapjukat és gyártástechnológiával,tervezéssel foglalkoznak.Most fújtam ki sűrített levegővel a kártyát és egy deka por ki nem jött belőle,a felülete sincs összetaperolva ujjlenyomatokkal,teljesen újnak néz ki.Bár még ez az első napja nálam de semmi gond nincs vele.Na most a 6 db miatt gondoltam arra hogy esetleg bányászni vettek ennyit de nem igazán értem ha ez így van akkor miért adnának el 4-5 hónappal később egyet..

Új hozzászólás Aktív témák