Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem rosszból mondom, de már jó pár napja ez a téma, hogy túlmelegszenek a kártyáid. Egy ilyen kártya mellé nem ártana egy jól szellőző házat is szerezned, és nem abba a kábeldzsungelbe kellene raknod.

A hangja meg talán a minősége miatt van, vagy mert nagyon durván kell pörögnie a hűtőnek, hogy valamennyire lehűtse a kártyát abban a házban. Konkrétan az a kártya nem kap friss levegőt sehonnan, az első ventinek a vinyók, meg a kábelrengeteg van az útjában.
A régi házamban az Asus felmelegedett majdnem 90 fokra is, abban is olyan jó volt a hűtés, mint a te mostanidban.
Azóta vettem egy FD Core 3k-t, és 79 foknál nem nagyon megy feljebb úgy, hogy az oldalsó ventit nem is használom.(#12166) ricshard444:de ha egyszer abban a házban túlmelegszik, az nem a kártya hibája, mert a kommentből ez jött át.
-
HSM
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Na igen, a Te példányod olyan, mintha nem is egyezne azzal, ami nekem volt a dobozban.
(#12163) Ghoula: Ha hasonlóra tesszük a teljesítményfelvételt, akkor elvileg mindegy, X-es vagy sem.

Én se akartam versenyezni, csak a hőfokokat fair módon összehasonlítani.
De a lényeg, hogy Te is tudod hűvösen használni, így már leesett, mire céloztál.
Nem a fűtés miatt, inkább amiatt hasznos, hogy látod újkorában hány fokos, milyen teljesítmény mellett, egy év múlva meg ha látod, hogy 10 fokkal melegebb, akkor tudod, hogy valami nem kerek.
Pl. innen szoktam tudni, mikor kell portalanítani, ha adott teljesítményleadás mellett többet forog a kopter.
No, meg ha be akarsz lőni egy energiatakarékos módot, akkor látod, mennyire voltál hatékony. Nyáron hasznos lehet, én utálom, ha 300W-ok fűtik a lakást játék közben, a nagy melegben tuti kitesztelem, le lehet-e menni a karival 150W alá. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindkét oldalra nyitott a hűtő, itt körbe van fotózva: [link]
Bajos az asztalom, kevés a hely, a ház meg nem olyan pici, nagyon nem egyszerű onnan előbányászni a gépet, egyszerűbb nekem bemászni. De igyekszem majd megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azóta vettem egy FD Core 3k-t, és 79 foknál nem nagyon megy feljebb úgy, hogy az oldalsó ventit nem is használom.

Pl. innen szoktam tudni, mikor kell portalanítani, ha adott teljesítményleadás mellett többet forog a kopter.
No, meg ha be akarsz lőni egy energiatakarékos módot, akkor látod, mennyire voltál hatékony. Nyáron hasznos lehet, én utálom, ha 300W-ok fűtik a lakást játék közben, a nagy melegben tuti kitesztelem, le lehet-e menni a karival 150W alá. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)