Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3453 üzenetére
A VGA hogy fut? Ez nem processzor-alaplap-RAM, ez a VGA driver. Ezt csinálta addig, amíg nem stabilizáltam az állapotokat, illetve a vizes biossal csinálta jellemzően. Sima AIRel inkább az volt, hogy nem volt elég a szufla a HBMnek, azért lejjebb kapcsolt, és emiatt nem volt meg a teljesitmény, hiába ment a GPU 1550en- 1560re egy pillanatra nem volt elég. Most adrenalin van fent, de azóta lehúztam a boostot+addig bütyköltem, hogy most rendben van.
Ha jól emlékszem, valahol azt irták, hogy tulajdonképpen mikor a gpu frekvenciát vált, akkor történik a kifagyás, és az adatok alapján, amiket eddig összeszedtem, nekem is úgy tűnik, hogy pl superposition jelenet váltásnál (mindig a 10es végén, a 11esre váltásnál) ahogy hirtelen változik a frek nem tudja lekövetni valami, és akkor omlik. Ezt kicsivel több fesszel előzöm meg most, kb 0,01 v (10mV) többet adok rá, mint ami kell ahhoz, hogy a firestrike stabil frekin lefusson, akkor már a Superposition is lefut stabilan.
Valószínűleg a hwinfos összeomlást is ez generálta, gondolom az pluszba olvasta az adatot a kártyától, s néha rossz pillanatban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest