- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
#55809408 #28819 üzenetére
Lehet, hogy már most is engedi aktiválni a játékokat, mint egyfajta előrendelést. Passz, meg kell próbálni, én már nem tudom mert vissza is vittem a kártyát, de azt mondták az Alzánál, hogy a játék kupon maradhat, mert az ajándék
Az más kérdés, hogy adott vga nélkül úgyse telepíthetők, ill. én nem is játszom ilyenekkel.
Én személyesen vettem a kártyát az üzletben, nekem a kupon elektronikus jött, a fiókba.
Szóval ott pl ez áll:
"A kupon alkalmazásának legutolsó dátuma 2019. április 6.
A feltételek megváltozhatnak, részletek itt: https://www.amdrewards.com/amdrewards/
NEM ELADHATÓ.
EGY GAME KÓD CSAK EGY JÁTÉKRA VONATKOZIK." -
törölt tag
válasz
#55809408 #28819 üzenetére
Panaszt kell tenni az AMD-nél, hogy az ALZA hanyagul kezeli az ajándék kódokat. Gondolom, ez szándékos, és megvan az okuk rá. Ha a customer panaszkodik, hogy nem találja, és kiderül, hogy már kidobták a csomagolást, akkor lesz nekik egy pluszba. Gondolom, van a kódról másolatuk.
Nem hiszem amúgy, hogy ez official működik így. Inkább csak valami egyéni kezdeményezés egy belsőstől, aki azt gondolta, hogy nagyon okos tud lenni, ha kis mellékesről van szó.
De mindez csak feltételezés persze.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest