- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
üdv mindenkinek Sziasztok!
Nekem van agy Saphhire Rx 580 8gb Special Edition vgám (és ez most nem felvágás lesz!) de szeretnék újítani a jelenlegi fx 6300 4,4hz és 16gb 1600 memok és alaplapot lecserélni, Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator RGB memókra és Asus ROG STRIX B450-F GAMING alaplapra és ez mellé jönne még egy Ryzen 2600x proci a kérdésem az lenne felétek hogy van itt olyan akiknek rx580 mellett ryzen 2600 vagy 2600x-es procija van és mutatna egy 3d mark firestrike tesztet? 1080p full hd felbontáson performance modban semmit nem állitva csak a felbontást fullhdra téve hogy mit kapott ? Nagyon Szépen megköszönném!
azta super position tesztet Én nem ismertem még de most itt láttam a jelenlegi rendszerrel le is tesztelem kiváncsi vagyok most mennyit kapok hozzátok képest és majd tesztelek az uj rendszerrel is érdekelnek ezek az adatok mindig!
most karcsúbb lesz de kiváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest