Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
Ha már cicergés. Próbálta már valaki Sims3at? (Gondolom, mindenki kedvence
, na mind1)
Szóval Sims3 indulásnál valami hihetetlen hangja van a kártyának, az elején a Sims3 felirat meg a betöltés alatt, aztán semmi. Mellesleg én máshol nem tapasztaltam, csak Sims3nál egyelőre. -
MPowerPH
félisten
Honnan veszed, hogy a fapados GTX680 netto 110k -ért van?!
Még itthon nem láttam kisker árat. 7950 nem ez a kategória, olcsóbb is. Szvsz a GTX680 vs. HD7970 még messze nem dőlt el. Igazából az AMD -nek erre árcsökkentéssel kellene reagálnia, mert egyébként nem versenyképes a dolog.(sok-sok teszt áttanulmányozása során)
Engem nagyon meglepett a Kepler, szembement azzal az NV, amit már egy ideje elkezdett. Hatalmas, nagy fogyasztású GPU, hatalmas memsávszél. Ez az AMD -re is vonatkozik, csak pont az ellenkezője... Mintha kicserélték volna a két kártyán a matricát. Az AMD-től eddig kisebb fogyasztású, olcsón előállítható chippeket várt az ember, az NV pedig ennek szögesen az ellentettje volt. Mekkora pálfordulás...
NV-nek nagyon jól sikerült a cs -
DjDanee87
addikt
A silány minőségre nincs személyes tapasztalatom, évek óta Giga lap és kártya van a gépemben, és nem volt velük még gond szerencsére. Most épp egy WF3as hűtésű 7970. Jól hűt, viszont ha volt nálad az elődje (6950/70) akkor akár egy kis csalódás is lehet, mert ahhoz képest hangosabb kicsivel, de még így sem nevezhető még hangosnak.
GTA IV játszhatatlan? Pont most néztem 1-2 napja. FullHDban simán játszható maxra húzva mindent, 16x AAval. Nekem 21 volt a minimum FPS, maximum 55 és egyáltalán nem mondanám játszhatatlannak. Persze nagyobb felbontás esetén nyilván igaz lenne a dolog, vagy előző generációval is. De 7970 az első kártya, ami már játszhatóvá teszi a GTA IVet maxon AMD vonalon. Reméljük a GTA V nem lesz elszúrva ilyen szinten.
Mondjuk 1 érdekességet is tapasztaltam. 6900as szériával színesen világító esőcseppek voltak, 7970 meg villogó lámpákat eredményez néha. http://www.xfire.com/video/55af33/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, szerencsétlen.
, na mind1)