Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneeeeee

aktív tag

válasz Bigemperor #26419 üzenetére

Na látod ezért kérdeztem meg, hogy mik az igényeid/elvárásaid.

Tuningolni szeretnél?

Igen: Akkor 7950-et vennék a helyedben mert 7970 szintre húzható és szerintem itt a fórumon nagyon készségesek lesznek és segítenek is neked (a választásban is).

Nem: Ebben az esetben majdnem mindegy melyik 7970-et veszed meg a jelöltjeid közül eggyikben sem fogsz csalódni. Bár szerintem egy picit jobban jársz az ASUS-al mivel arra 3 év garit adnak Te pedig ugye hosszabb távra tervezel.

770-et csak indokolt esetben ajánlom tehát ha 3D-t szeretnéd kipróbálni neadjisten érdekel a Physix vagy esetleg nem tervezel 1080p fölé menni.

Azt is fontold meg, hogy esetleg egy használt VGA-t veszel olcsóbban. Itt aprón egész jó darabokat ki lehet fogni.
    Aztán ha megbabonáz a next gen és rájösz hogy neked egy PS4 kell (MOST!) gyorsan el tudod adni és nem buksz rajta akkorát.

Hozzá kell persze tenni, hogy 3-4 évre tervezni ilyen dolgokat baromi nehéz (Én még egy évre sem tudok, meg veszek minden vackot :W ). Így gen váltás előtt különösen nehéz megjósolni mire lesz elég mondjuk egy 7970 két év múlva. Lehet, hogy akkor már APU-kal fogunk játszani.

• Macka

veterán

válasz Bigemperor #26419 üzenetére

Szerintem, de lehet, hogy nem jól tudom (majd kijavítotok):

- GTX 770 szinte kottára ugyanaz, mint egy 680, csak kicsit tuningolva van. Az új driverbugról nem is írok.
    - 7970-ből inkább Sapphire, a tuningpotenciál miatt, meghúzva (a Ghz ed. talán még alapon is) bőven a 680 fölött van, ergo a 770-nél is gyorsabb. Apróban találni rev 1-est, én azt venném meg, 1200 körül mennek.
    - 7950-ből a Powercolor V2 jó választás, a 7970 szintjét 1125 Mhz körül hozza, tehát így kb megfelel a 680/770 -nek.

Hogy én mit vennék? Radeont, a többi az anyagiaktól függ. Ha megteheted, akkor 7970-et. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák