- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
deadwing #25797 üzenetére
Igen, bár többnyire csak közvetve. Cimborám (ő viszonteladókét rendelt tőlük már sokat, és sokért) mindig elmondta részletesen mi és hogyan történt rendelés és/vagy csere alkalmával. Pontatlanok, megígérik és vagy elfelejtik vagy már akkor is tudták, hogy nem tudják teljesíteni de mégis, esetleg más terméket küldenek mint legutóbb. Én eddig két alkalommal hívtam fel őket konkrét rendelés ügyében (tekintettel az előzőekben leírt tapasztalatra), és végül egyszer sem rendeltem onnan, mert annyit tudtak biztosra mondani biztosra: megrendelhetem de nincs, az vagy meg jön akkor vagy nem, vagy annyi lesz az ára vagy nem.
Én meg is mondtam nekik, hogy ez viccnek is rossz nem rendelési feltételnek, majd elköszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest