- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Van egy pár.
Lentebb a kolega felsorolta.
A másik nem hiszem el a hószú távra tervezést miért nem tudod értelmezni,mert 2éven belűl jóval több lesz ez a 1.5GB meg nem lesz elég a teljes krafthoz.
Én ha tudom akkor a Catalystban az AA is rátolom,és az összes elsimítást/szűrést,így már vannak játékok amelyeknek nem árt a 1.5/2gb között.
Lehet most megveszi az illető jövőre meg eladhatja,mert csomó cím megeszi a GTX580 1.5GB os vram memóriáját.
Szerintem ne nyújtsuk mint a rétes tésztát csak néz vissza abba az időszakba amikor megjelent a 8800GTS 512MB vrammal.
Jöttek a 1GB os modellek ott volt a 8800GTX 7XXmb memóriával,és azt kellet alá pakolni.
Egy ajánlat volt az illetőnek,és aki most vesz új masinát igen is kell 1920x1200,és az felett a több mint 1.5gb vram amivel ki lehet húzni 2 évig.
Persze ez saccolva,de majd meglátjuk ennyi -
Metro, Crysis2, Homefront....
Persze aki teszem azt 1080p-ben a BF3-ra rátesz egy 16xQ AA-t az ne csodálkozzék...
Senki sem csodálkozott, de ezek szerint Te is elismered, hogy be lehet kajáltatni azt a 1,5 gigát
Szerk: Persze hogy jó vétel lehet egy 1,5 gigás 580-as, ettől függetlenül én most nem vennék 2 giga alatti rammal szerelt kártyát, ha nem akarom azt 1 éven belül lecserélni
És igazából nem az a játékok ramhasználatával a kérdés, hogy most perpill elég-e a másfél giga, mert most még elég. De az eddig PC történelmet tekintve egyértelmű, hogy csak felfele fog kúszni ez az igény és mivel már most vannak olyan játékok melyek lefoglalhatjátk bizonyos beállítások mellett a teljes vRAM-ot, így nem igazán értem min megy ez a meddő vita
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest