- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
De ha a Trixx és az MSI After meg tudja csinálni jól a Power tune-t az AMD miért nem képes erre? Hiszen ő ismeri jól a hardvert nem? Ha ennyivel jobbak a 3rd party programok, akkor az AMD miért nem tudja jól megcsinálni, hogy menjen rendesen a tuning? Vagy az AMD nagyon félti a hardvert? Mondok egy példát: Én az AMD saját szoftverével a GPU tweak-kel, csak 970MHz-ig tudtam felhúzni a GPU órajelét, míg az MSI Afterrel pedig vígan fütyörészve ment 1100MHz-en is. Igaz rendesen melegedett minden, de vitte. Csak megfelelő hűtés kéne rá. Sokkal jobb lenne, ha az AMD saját szoftvereit tudnánk használni, és nem kellene más gyártó programja. Kérlek segíts ezt megmagyarázni, mert nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest