Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Foxmulder89 #12130 üzenetére
Én nem emelésre használom, bár a legelső teszt képemen 1,65.v szerepel de azóta rájöttem hogy alapon(1,60.v) megy 1700.MHz et a ram a karimon így inkább csökkentésre (1,40.v) használom és így is Stabil a kari 1000/1400.MHz en
1,7.v tól sz.tem még nem lesz gongja a ramoknak(főleg ha Hynix ramok) de 24/7.re nem állítanám annyira 1-2.tesztre még elmegy megnézni hogy mennyivel megy többet a ram mint alap 1,6.on
De sz.tem nem nagyon van jelentősége itt sem 1500.MHz felett már teszt progikkal sem hiszem hogy kimutatható lenne a gyorsulás, bár még annyira nem tesztelgettem a karimat(még csak 2.napja van meg) de régebben olyasmit olvastam hogy itt a 384.Bit miatt van elegendő sávszél és nem hoz szinte semmi gyorsulást a ram tuning.
De mint mondtam még nem néztem meg hogy pl alap 1250 hez képest mennyit gyorsul 1700 -on, vagy 1400.ig még gyorsul picit tőle a vga de az felett már nem mint pl a 7870 nél
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest