Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
joysefke
üzenetére
3. pontra válaszolva (nekem giga 7870oc van): Ha fontos a zaj és nem akarod piszkálni a vezérlést, akkor szerintem a 2 venti a nyerő (alapjáraton), mert alapjáraton a giga 40%-os ventikkel teker... Ha max közeli állapotokat veszed figyelembe, ott a hang szempontjából jobb lehet a giga.
És akkor ott van a szoftveres venti vezérlés is, amivel kicsit árnyalódik a kép

-
Sziasztok!
Van itt a fórumban olyan, aki használja a kártyáját adobe premier cc alatt?
-
válasz
Charli Firpo
üzenetére
Ha észreveszik

-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem csak állítólag, hanem tudja. Ez volt az egyik oka, hogy váltottam AMD-re vissza

-
Beléptem a klubba egy giga 7870-nel

Akinek van tapasztalata vele (vagy hasonlóval), az leírná, hogy mit sikerült neki minimumra beállítani feszültséget, amivel stabilak voltak a gyári órajelek?Szeretnék még ajánlást kérni valamilyen programra, amivel a ventilátor fordulatszámát tudom szabályozni illetve a feszültségeket állítani (esetleg tuningolni a kíváncsiság kedvéért, hogy mit megy)

-
Sziasztok!
Most szeretnék 7870-es vga-t venni.
Segítsetek nekem abban, hogy melyiket érdemes
!Az apró egy röhej (ami az árakat illeti
)Ezeket néztem:
Tuningolni nem szeretnék vélhetően elég lesz a teljesítményük egy darabig, de feszültséget szeretnék csökkenteni, addig, hogy a gyári órajel még pont stabil legyen.
Sapphire mellett szól az ára, a játék(ok) Giga mellett pedig a nagyon jó hűtés cserébe drágább ugye.Nem volna baj, ha alapjáraton minél halkabb lenne a kártya.
Szerintetek melyiket vegyem
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

?
)