Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADEEE92
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igen látom, szerintem benevezek akkor egy ilyen tápra mindenképpen ahogy tehetem, köszönöm a segítségeteket.Még egy észrevételem van,de azt nem tudtam hova tenni,Több játékban és videokártya tesztelő programban is, valamely textúrák bugosan jellenek meg vagy nem is tudom.A legdurvább a Dirt Showdownba volt amikor bekapcsoltam az Ambient occlusion nevű beállítást akkor jött be az hogy ilyen kis téglalap alakú kockák jelentek meg a talajon például, aztán egyszer csak az is megjavult,de valamikor előjön magától szóval nem is értem.
-
ADEEE92
csendes tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
1920x1080-ban játszok.
-
ADEEE92
csendes tag
Most az elmúlt 1 órában nyomtam neki rendesen,de nem csinált semmit,remélem így is marad, amúgy ha felhúznám a procit valóban a videokártya teljesítménye is nőne?
-
ADEEE92
csendes tag
Esetleg milyen szoftveres tesztet tudnék még csinálni,hogy fényderűljön a hibára?
-
ADEEE92
csendes tag
Mivel öcsém is ilyet videókarit vett,megpróbálom azzal,hogy mit csinál.
-
ADEEE92
csendes tag
Tudom, hogy nem a legjobb,de ingyen volt a táp és gondoltam akkor nem veszek újat.
-
ADEEE92
csendes tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Alapon jár a proci is és fekete kép aztán egy pillanatra csíkos képe majd újraindul.
-
ADEEE92
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezt találtam a tápról http://shop.lunir.hu/Public/Product.aspx?p=111
-
ADEEE92
csendes tag
Sziasztok,
A segítséget szeretnék kérni amiatt,hogy a múlthéten vettem egy sapphire 7870 oc ghz edition-t.Folyamat úgy érezem nem nyújtja azt a teljesítményt amit kéne,ma pedig játékok közben egy olyan 30 perc elteltével fekete kép és újraindul a gép. Leszedtem egy Furmark nevű tesztprogramot és 460pont értem el amit nem is értek.Örülnék ha valakit tudna mondani valamit. Amúgy a gépem többi része: amd phenom II x4 955 be,2x2gb hyprex 1333mhz ram, alaplap ausus m4a77t, és egy 600w-os táp.
köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi