Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS 7870 DC2TG-2GD5-V2 (DirectCU2) kártyám van, és ha az alaplapi UEFI-ben be szeretném állítani a FastBoot-ot, de azt írta ki, hogy az "UEFI GOP not supported", és hogy a CSM (bios emulációt) sem tudom kikapcsolni.
Mindezt azért, mert régi a bios a videókártyán. Szerettem volna frissíteni, de azt írta, csak ASUS alaplapban tudom.
ASRock Z87 Extreme4-em van.Tudtok rá valami módot, amivel ezt meg lehet kerülni?
Találtam két bios-t is, szerintetek melyik a jó? A képek kicsit össze vannak keverve szerintem
bios1, bios2Ha bárki tud használható infóval szolgálni, azért hálás lennék!

-
msgt.fubar
senior tag
válasz
gyuszaa
üzenetére
Köszi! Nekem gyárilag 1.21v-ot ír, ennél feljebb nem húznám (nem is engedi a trixx). 1100/1250-re húztam, szépen végigment egy 65 perces BF3 multi kört, úgyhogy sikeresnek titulálom a tuningot.

Egyedül a hőfokok aggasztanak kicsit, windows alatt 39-41°C-os, játék közben viszont felment 75°C-ig. A venti olyankor kb 70%-ra tolta magát.
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI HD7850-em, nézegettem elég szépen lehetne tuningolni, viszont sem a Catalyst, sem az MSI Afterburner nem engedi 1050MHz fölé a GPU órajelet.

Mit kéne tennem, hogy feljebb tudjam csúsztatni?

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ASRock Z87 Extreme4-em van.