Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz
halhatatlan
üzenetére
Én vettem tőle egy másik Taiwanból hozott 7850-es kártyát.Annak Yeston volt a márkája.Semmi gond nem volt vele.Több órás terhelés alatt ment fel 73 fokra,de itt a fórumon írták,hogy ez normális még.Sőt egy másik fórumtárs írta,hogy ő is vett ilyen Yeston-t újra pasztázta venti csere és 50 fok.Ha ez az DataLand is hasonló,akkor jó vétel szerintem.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Tournament
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!Már nem cserélek rajta hűtőt,mert lassan megvan az új gép.Csak azért érdeklődtem,hogy mennyi az a hőmérséklet,amit hosszabb távon elvisel a kártya.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Yeston a gyártó.73 fok az nagyon melegben volt,és elég hosszú játékidő után.
Tuning nincs,viszont egy teljesen alapházban van,amiben még rendszerhűtés sincs.Lehet ez a probléma forrása.Általában 70 fok felé nem megy,csak egyszer fordult elő ez a 73 fok. -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Van egy 7850-es kártyám.Terhelés alatt 70-73 fokig felmegy.Ez mennyire egészséges neki?Vagy ez a normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- Windows 11
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tuning nincs,viszont egy teljesen alapházban van,amiben még rendszerhűtés sincs.Lehet ez a probléma forrása.Általában 70 fok felé nem megy,csak egyszer fordult elő ez a 73 fok.