Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz
marcellx
üzenetére
Már írtam neked tegnap hogy jó lenne hozzá, de még így is maradna benne szvsz...
(#50830) djculture: Azért ez elég nagy baromság, hogy inkább monitort vegyen mint VGA-t elvégra attól több FSP-e lesz nem?
Egy FX 6300-al azért annyira nem malmozna a 270, nem egy húhha azért...Nekem Phenom II X4 955 + HD 7870 , 1440*900-ban elég jól ment a kari Singel-ben, azért meg bírta hajtani de nem 100-on persze... Multi az más ott volt 30% is

-
kona005
senior tag
válasz
marcellx
üzenetére
Az qrva zavaró amúgy
A proci limitbe az a legnagyobb köcsögség hogy azt nem tudod orvosolni kisebb grafikai beállításokkal, ergó ha leveszed low-ra még nagyobb proci limited lesz...Én azt mondom multi az fix 60fps, de én is játszottam úgy néhány hónapig, el lehet viselni, meg azért nagyrészt jó lesz, de nagyon mozgalmas szituációkban droppolni fog

-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy FX 6300-al azért annyira nem malmozna a 270, nem egy húhha azért...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)