Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Régebben folyamatosan követtem az újdonságokat, és a fejlődést, de most már rendesen meglepődök én is néha. 1,5 éve megvettem ezt a gépet, és azóta nem is nagyon foglalkoztam a piaccal. Az az igazság, hogy egyre kevesebb az olyan kiemelkedően zseniális játék, ami leköt, és amire azt mondom, hogy na ez igen, ez tényleg hatalmas élmény volt. Ezt a kis összeget még hajlandó vagyok rááldozni erre a cserére, mert logikus lépésnek tűnik anyagi megfontolásból is, de tényleg az AAA kategóriás játékok 70%-a már kuka az első 10 perc után. Nagyon afelé hajlok, hogy veszek majd egy PS3-at, és évente azt a 3-4 kiemelkedő játékot, aztán annyi. Ez van. Öregszünk, és ennek elkerülhetetlen velejárója az ízlés és az igények megváltozása. Kamaszként még megvettem 113.000-ért a built by ati-s 9700 pro-t, és minden megjelenő játékot végig kellett vinni, mert az jó. Ma már ennek az egykori önmagamnak majdnem a szöges ellentéte vagyok.
-
kovsol
titán
GTX660 még kisebb! Csak azért tűnnek nagyobbnak, mert a legtöbb gyártó lelógó ventiket rak rá.
Vagy itt egy gtx670 ez is tök kicsi, csak a hűtés lóg le szintén róla. És szerintem nagyon brutális teljesítménye van ehhez a mérethez.
Szerintem teljesen leszarós hogy mekkora a kártya, csak halk legyen és tudja azt a teljesítményt amit az árához mértem elvár az ember tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest