Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Speed®
titán
válasz

Majkee84

üzenetére
						Mikor betöltöd, hagyd egy kicsit futni, aztán nyomj csak F9et..úgy nem akad be..aztán persze van, hogy az éjjeli pincés résznél röccen be..ki lehet azért tapasztalni, de nem oké, hogy ki kell..elvileg az lenne a dolga, hogy reális képet adjon..nem ad

Stabtesztnek viszont kifejezetten jó, legalábbis a 2.5öt ezért szeretem..ami azt kibírja, általában nem hal le más szituban, én ezt tapasztaltam. De a legjobb teszt persze a hosszútávú használat..játékokkal kiderül, ha valami már sok neki
Hmm..mondjuk konkrétan BF3 nincs nálam terítéken..az közismerten háklis..Gippo
Én 32"/1080pt bámulok ~1 méterről..elkél egy kis AA, ha nem akarok röcéket, de általában 2x fölé nem tolom..a túlzottan elmosott élek is zavarnak :S 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
 - BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest