- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
csib41 #53987 üzenetére
Hasonlovakat nem tudom, a többivel semmi probléma, BF4-ben lehet probléma, ha még nem javították, de arra írtam megoldást.
kovy29: Aki megvette az XT-met, 660ti-ről váltott, azóta madarakat fogdos (ha éppen nem játszik). R9-eket én sem javasolnám, akkor már inkább egy használt XT, sokkal kevesebb a meghajtó-probléma velük, ráadásul jóval gyorsabbak, nem mellesleg flickeringet v. laggolást sem tapasztaltam velük (csak 1-2 meghajtóval BF4). MSI-nek a spéci dolgai sok problémát okoznak, ha ref. meghajtót telepítesz (ASUS-nál is előfordulhat, de ritkábban).
Én amúgy 960-at javasolnék, persze árfüggő, nekem egy élmény volt újra PX effekteket látni több éves AMD-használat után.kovsol: Annyira bírom az ilyen megvezetős teszteket.
AA/AO kikapcsolva vagy low, játék sem feltétlenül maximális beállításon, a játék profilok meg biztosan nem.
A user meg csak a grafikont nézi, mert azt nem kell olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest