Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Képzeld a proci tuning csinálta, kevés volt a feszültség a 4,4 Ghz-hez ezért inkább visszavettem 4200 Mhz-re, teljesen elég így is. Azóta semmi fagyás nem volt sehol, letöröltem az összes oc programot is, ez volt az első lépés de utána még volt egy crash utána jött a cpu órajel beállítása és azóta nem volt semmi hiba, pedig neteztem\játszottam egy csomót. Catalystból van húzva a kártya 1140\6000-en csak úgy szalad, afelett elhasal(alapfeszen néztem még csak, ram megy 6200-at is kipróbáltam de úgy vélem felesleges...). Az átalakítót meg nem tudom üres ágra rakni sajnos. Úgyhogy táp csere vagy kártya csere, majd meglátjuk. Ebből egyébként szerinted lehet baj akkor is ha így stabil? Esetleg a winyók vagy a kártya bánhatja?
-
Balancee
aktív tag
válasz
katt777
üzenetére
Sikerült. Igaz nem Mantle-val. A cc-ben ahogy írtad csináltam egy új profilt. MAntleval-nem volt javulás, de dx11-ben ultrán úgy, hogy most 4200-on van a procim 38-56fps. Épületben 60fps(v-sinc on) A proci és a video karin 80-90% kihasználtságon stabilan. Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
CC-ben nagyon nem vagyok otthon. A cc-ben meg a morfot szoktam csak bekapcsolni.