- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Balancee #53703 üzenetére
Hát nem, mert nincs meg, jelenleg sem a cc, sem a játék nincs fent, de valamikor feltöltöttem, megnézem, megvan-e még a képek között (nincs, őgy fest, a régebbiek aut. törlődnek). De sztem nem olyan bonyolult. Játék beállításoknál HOZZÁADOD (+) a bf4.exe-t, aztán erre a profilra külön rá kell kattintani, mert máskülönben az idióta CC az ált. beállításokat írja át. Mész sorban lefelé, mindenből kiválasztod az alkalmazás beállításainak bővítését (vagy felülírását, de az előbbivel kezdd) a legjobb minőséget, optimalizálásokat meg kikapcsolod, ill. tesszt. alkamazásvezéreltre (v. maximumra, de elsőre itt is az előbbit javaslom) teszed, aztán elmented. Ennyi. Nem tudom, a megoldás mennyire kártyafüggő, de nálam és pár másik embernél is bejött. AMD nem nyúlkált bele a játékba, innentől kezdve szépen futott, az egészet így toltam végig másodjára lag- és bugmentesen.
papírzacsi: Hogy ez mennyire "smart" megoldás!
Berakom a kártyát a gépbe, becsukom, de még plexin át sem azt nézem játék közben, de ő azért jelzi a melegedést a ledekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Revolut
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest