- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én vártam a 960-at, de jól elcseszték, lényegében azt tudja, mint a mostani kártyám kicsit tuningolva (szintén 2B RAM). Spórolni kell a 970-re. Pont abban a tartományban nincs semmilyen kártya (AMD sem), amilyenre egy 7870XT-t érdemes lenne cserélni. Még jó, hogy mindent visz. Viszont a CoD AW utolsó 4 szintjét szerintem kifelejtették a driverből, olyan laggolások vannak. Próbaképpen levettem a grafikát, 120FPS körül futott (a megszokott 42-50 helyett), és ugyanúgy laggolt, mint az állat.
2x hogy ki is dobott.
Most visszatérek C4-hez, meglátom, rendesen fut-e már.
irrMee: Nekem még i7-920-szal volt AsRock X58 Extreme 3 lapom, és nem volt problémám jó táppal. Ugyanazt a teljesítményt/tuningot tudta, mint a 16 fázisos ASUS P6T Deluxe, csak egészen kicsit magasabb feszeket kellett megadni neki a kevesebb fázis miatt. Pedig 2.66 helyett 4.05GHz-en szaladt a proci.
V.Dave: Semmilyen benchmark nem jó stabilitás tesztelésére. Olyan, grafikailag egészen igénytelen játékok megfektethetik a kártyát, mint pl. egy Borderlands. Nekem 4870 idején volt, hogy minden tök stabil, még Crysis is, aztán BL meg pl. 35-50p játék után kidobott. Vagy pl. Thief esetében Mantle-lel a legminimálisabb tuninggal is össze-vissza artifactelt (a 3. Mantle-ös meghajtótól), míg BF4 nem, és DX-ben is végig lehetett tolni simán.
ZSOLO76: Az eladót 3 hónapig (asszem) törvény kötelezi a használt műszaki cucc visszavásárlására. nincs olyan, hogy próbagar!!!
F.Jani: A kérdésedet már korábban megválaszolták. Az még régi alapvetés, hogy alaplapot ésszerűen választani érdemes, viszont azon ne spóroljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest