Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz blu79 #53636 üzenetére

Hát én vártam a 960-at, de jól elcseszték, lényegében azt tudja, mint a mostani kártyám kicsit tuningolva (szintén 2B RAM). Spórolni kell a 970-re. Pont abban a tartományban nincs semmilyen kártya (AMD sem), amilyenre egy 7870XT-t érdemes lenne cserélni. Még jó, hogy mindent visz. Viszont a CoD AW utolsó 4 szintjét szerintem kifelejtették a driverből, olyan laggolások vannak. Próbaképpen levettem a grafikát, 120FPS körül futott (a megszokott 42-50 helyett), és ugyanúgy laggolt, mint az állat. :Y 2x hogy ki is dobott. :W Most visszatérek C4-hez, meglátom, rendesen fut-e már.

irrMee: Nekem még i7-920-szal volt AsRock X58 Extreme 3 lapom, és nem volt problémám jó táppal. Ugyanazt a teljesítményt/tuningot tudta, mint a 16 fázisos ASUS P6T Deluxe, csak egészen kicsit magasabb feszeket kellett megadni neki a kevesebb fázis miatt. Pedig 2.66 helyett 4.05GHz-en szaladt a proci.

V.Dave: Semmilyen benchmark nem jó stabilitás tesztelésére. Olyan, grafikailag egészen igénytelen játékok megfektethetik a kártyát, mint pl. egy Borderlands. Nekem 4870 idején volt, hogy minden tök stabil, még Crysis is, aztán BL meg pl. 35-50p játék után kidobott. Vagy pl. Thief esetében Mantle-lel a legminimálisabb tuninggal is össze-vissza artifactelt (a 3. Mantle-ös meghajtótól), míg BF4 nem, és DX-ben is végig lehetett tolni simán.

ZSOLO76: Az eladót 3 hónapig (asszem) törvény kötelezi a használt műszaki cucc visszavásárlására. nincs olyan, hogy próbagar!!!

F.Jani: A kérdésedet már korábban megválaszolták. Az még régi alapvetés, hogy alaplapot ésszerűen választani érdemes, viszont azon ne spóroljunk.

Új hozzászólás Aktív témák