- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Balancee #52950 üzenetére
Nekem a kereső elég sokat hoz (issues). Az biztos, hogy ha most vennék ilyen kategóriájú karit, ma is a 7870-et választanám, R9-esekről én is olvastam jó pár bugot, pl. BS-t, amely nálam talá 3x, ha fellépett. legutóbb kiderült, hogy csak várni kellett. Ment defrag, ezért nem lőttem le a gépet, aztán kb. 4p múlva visszajött a kép. Gondolom, mások türelmetlenebbek.
Van egy olyan sejtésem egyébként, hogy az installer okozza a legtöbb hibát, 14.8 óta hiába távolítottam el szabályosan az előzőt, az új telepítés után mindig belefutottam vmilyen bugba, tiszta telepítéssel meg az összes bug a 14.11b2-vel jött elő egy BF4, de mihelyst felülírtam a CC profilját, máris rendben ment.Lacuss20: Ez monitorfüggő lehet, nálam D-Subbal sem lépett fel ilyen jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest