Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Na lestem pár tesztet...... És igen ..... Mi igen? Az hogy semmivel sem erősebb
Nekem 1-2 FPS nem jelent javulást. Ha meg a részegységeket nézzük igen tesztben sokkal erősebbek de játékban el sem húz. De nem ám sehova nem megy még lassabb is itt ott. ugyan annyival amennyivel erősebb tehát 1-2 FPS. Ez nem teljesítm A 7870Xt meg a 270x mögött kullog. És itt az alap órajelekről beszélek nem a OC+OC+OC+OC stb. Egyáltalán nem éri meg a cserét a mérlegelés alapján. Volt némi ráncfelvarrás ezeken az R szériákon nem csak csupán átnevezés. Azt nem értem ha átnevezés lenne akkor a a HD7870 1100 ra húzva el érné a HD7950 alap órajelest. De nem
Na mindegy. Nem halok bele ha nem veszem meg meg +10 ezer nekem nem biznisz a látottak alapján
De köszönöm a hozzá szólást neked is mint ahogy a többieknek is
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
katt777
üzenetére
Néztem teszteket.toxic órajelen a 270x vetekszik a 7950-el.igaz a 7950-et lehet húzni,bàr én nem bajlódok a tuningal.a cpu-beàllítattam 4ghz-re,azóta úgy megy. 10k-t biztos nem fizetnék rà,fõleg h. nincs gari. Ha 40-43k-ért eladja,vehet 7950-et minimàlis ràfizetéssel,garival,ha nagyon olyat szeretne.

Teszt: alap 270x-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem 1-2 FPS nem jelent javulást. Ha meg a részegységeket nézzük igen tesztben sokkal erősebbek de játékban el sem húz. De nem ám sehova nem megy még lassabb is itt ott. ugyan annyival amennyivel erősebb tehát 1-2 FPS. Ez nem teljesítm A 7870Xt meg a 270x mögött kullog. És itt az alap órajelekről beszélek nem a OC+OC+OC+OC stb. Egyáltalán nem éri meg a cserét a mérlegelés alapján. Volt némi ráncfelvarrás ezeken az R szériákon nem csak csupán átnevezés. Azt nem értem ha átnevezés lenne akkor a a HD7870 1100 ra húzva el érné a HD7950 alap órajelest. De nem
Na mindegy. Nem halok bele ha nem veszem meg meg +10 ezer nekem nem biznisz a látottak alapján