Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
sloth400
csendes tag
Ezzel a legnagyobb gond, hogy. Nicncs már ráa garancia és használtan vettem. Aztán nincsn csak egy pci slotom (Apropó alaplap: Asus P8B75M LX PLus). Miért vágná tönkre a gépet? full jó a táp. MÁr vagy fél éve megy a gépben és a régi videókártyámmal abszolút tökéletesen futott.. Sose volt túlfeszre panasz, hiszen az alaplapban beállítottam hogy kapcsolja le a túlfesz esetén az alaplapot. Tehát a táp már fél éve fut hiba és zökkenő mentesen, tehát kétlem hogy a táp lenne a probléma és még hardveresen is kétlem. arra viszont rá jöttem hogy egy picit, de tényleg PICIT kontaktos a tápcsati szal ha mozgatja az ember nincs kép...De azon kívül tényleg szép a kártya szép teljesítménnyel, csak megbízhatatlan és mi van, ha LiveStream közben csinálja, vagy valami. Értem, hogy segíteni szeretnétek, de egy árva fillérem nincs cserélni benne bármit is. Ja és a ram is vagy 1 éve szépen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Filmvilág
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest