- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
123sylaar
aktív tag
válasz
katt777 #50475 üzenetére
Gondolkodtam én is nvidia kártyában, de az új konzolok miatt (mivel azokban is GCN alapú grafikus motor van és a pc-s játokok döntő többsége konzol port), döntöttem az AMD mellett. Szerintem elképzelhetetlen, hogy ne profitálnának a az átiratokból, hiszen ugyan az az architektúra. De lehet, hogy rosszul gondolom. Most már mind1 is, mert megvan a kártya.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #50475 üzenetére
Pedig eléggé annak állítod be magad, meg több éves tapasztalat és hasonlók, még jó hogy nem a 280X-es topikba linkelted a kérdést, hogy gyorsabb-e a 7870XT-d, mert ott igencsak kiheréltek volna a 280X tulajok még csak a felvetés okán is.
De látom csak sikerült találnod egy fehér hollót a 280X-ek közül, ami nem követi az AMD által kiadott referencia 280X órajeleket. Halkan megsúgom neked, hogy nem ez a szabványos órajel, de erre te magad is rájöhettél volna, és akkor nem teszel fel ilyen ostoba kérdést, sőt még mérést is kérsz, hogy megnézd így van-e. De linkelek neked 63-ommásik 280X bios-t, hátha így világosabb a dolog
Azért elég érdekes a dolog, most az OS-t szidod, hogy nem megy a régi játék, pedig mondtam neked a múltkor, hogy sokszor az a felelős, nem az AMD driver, de akkor sem lehetett leállítani, szóval ismét csak gratulálni tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- OLED TV topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest