Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz belinho #50476 üzenetére

Én nem állítottam be magam semminek, nem én vagyok féltékeny. :P Sajnálom azokat, akik akár magukat mindentudónak tartják, akár emiatt másokról gondolják azt, hogy annak hiszi magukat, csak mert sok éve számítástechnikával foglalkoznak.
    OC-s kártyát linkeltem érdekes módon (ezt dobta elsőre a kereső), de tény, hogy van más is, de órajelben elhanyagolható a különbség boost módban a 280 javára. Szerencsére a másik topicban is akadnak, akik értenek egy kérdést és válaszolnak rá bármiféle kioktatás nélkül. :P

A múltkor bugokról volt szó, most meg azt írtam, hogy nálam egyáltalán nem indulnak bizonyos játékok. Ráadásul nem állítottam, hogy a bugokért KIZÁRÓLAG a driver lehet felelős (de azért nagyrészt az). Annyit mondtam, hogy ÉN egyik driverrel sem tapasztaltam hiányosságot (tehát nem használhatatlanságot) egyik rendszeren sem. De ez téged ezúttal sem zavar, szerintem, csak az a pár szó érdekel, amit sikerül kiragadnod. :DDD Cache-t bővíts. ;)

Lassan írom a kedvedért, hátha megérted: Azt írtam: a frissített W7-en nem használhatóak egyes játékok. ez egy tény, nem szidtam az OS-t. Az egyik játék régi, a másik 2 pedig tényszerűen a játék miatt nem indul frissített Win7-en (8-on ezek is mennek). A driver avultatása az AMD részéről szintén nem a Windows sara. A MS szeretné, ha W8.1-et venne mindenki, ezért az ilyen hibákat a maga részéről nem orvosolja (a játékokét meg nem is tudná), az AMD-nek pedig hagyja, hogy avultassa a meghajtót. Ez nem jelenti azt, hogy a W7 rossz lenne, és a 8-asok sem emiatt azok.

123sylaar: Szerintem rosszul gondolod, de majd kiderül. Lásd: foylamats driver mizéria, amiről a topic 80%-a szól.

urbi73: AA miért nem? :F Elég vacak a recés kép. :U Mind2 játékban bírnia kell a kártyának.

Új hozzászólás Aktív témák