- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho #50476 üzenetére
Én nem állítottam be magam semminek, nem én vagyok féltékeny.
Sajnálom azokat, akik akár magukat mindentudónak tartják, akár emiatt másokról gondolják azt, hogy annak hiszi magukat, csak mert sok éve számítástechnikával foglalkoznak.
OC-s kártyát linkeltem érdekes módon (ezt dobta elsőre a kereső), de tény, hogy van más is, de órajelben elhanyagolható a különbség boost módban a 280 javára. Szerencsére a másik topicban is akadnak, akik értenek egy kérdést és válaszolnak rá bármiféle kioktatás nélkül.A múltkor bugokról volt szó, most meg azt írtam, hogy nálam egyáltalán nem indulnak bizonyos játékok. Ráadásul nem állítottam, hogy a bugokért KIZÁRÓLAG a driver lehet felelős (de azért nagyrészt az). Annyit mondtam, hogy ÉN egyik driverrel sem tapasztaltam hiányosságot (tehát nem használhatatlanságot) egyik rendszeren sem. De ez téged ezúttal sem zavar, szerintem, csak az a pár szó érdekel, amit sikerül kiragadnod.
Cache-t bővíts.
Lassan írom a kedvedért, hátha megérted: Azt írtam: a frissített W7-en nem használhatóak egyes játékok. ez egy tény, nem szidtam az OS-t. Az egyik játék régi, a másik 2 pedig tényszerűen a játék miatt nem indul frissített Win7-en (8-on ezek is mennek). A driver avultatása az AMD részéről szintén nem a Windows sara. A MS szeretné, ha W8.1-et venne mindenki, ezért az ilyen hibákat a maga részéről nem orvosolja (a játékokét meg nem is tudná), az AMD-nek pedig hagyja, hogy avultassa a meghajtót. Ez nem jelenti azt, hogy a W7 rossz lenne, és a 8-asok sem emiatt azok.
123sylaar: Szerintem rosszul gondolod, de majd kiderül. Lásd: foylamats driver mizéria, amiről a topic 80%-a szól.
urbi73: AA miért nem?
Elég vacak a recés kép.
Mind2 játékban bírnia kell a kártyának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest