Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Épp neked írtam le válaszként a 46689-ben. Sosem mértem rajta semmit, mert nem tűnt hangosnak. Úgy egy éve volt szögre ugyanilyen kártyám, az sem volt se halkabb, se hangosabb, így nem is jutott eszembe rajta nézni bármit is. Ráadásul DanielLong is azt mondja, hogy nála sem zavaróan hangos, de 100% megy, ezt írja a progi. Az nekem sem világos, hogy játékok alatt is 100%-al megy, vagy nem, furmark alatt biztos. Szóval innen bármi lehet. Még az is, hogy akár nálam is 100%-on ment, de nem néztem egyszer sem, mivel nem volt rohadt hangos (a nagygépben akkor még egy giga 760-as volt, az hangosabb volt játékok alatt, a mostani asus770-em jóval halkabb mindkettőtől).
Szóval...lehet hogy az már 100%-os volt ahogy nálam ment, de ha az volt, akkor ennek olyan nagyon nem teker a ventije 100%-on, illetve a régi ugyanilyenem is ekörül mehetett.
Magyarán volt egy kártyám, amiről annyit tudok, hogy ac4 lett vele végigtolva, és nem volt semmi rendellenesség a kártyával ez idő alatt, és a hangja sem adott okot bármilyen vizsgálódásra. Ha bármilyen rendellenességet tapasztaltam volna vele, visszavittem volna garban, és a cserét adom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő