Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Zigi #46716 üzenetére

Épp neked írtam le válaszként a 46689-ben. Sosem mértem rajta semmit, mert nem tűnt hangosnak. Úgy egy éve volt szögre ugyanilyen kártyám, az sem volt se halkabb, se hangosabb, így nem is jutott eszembe rajta nézni bármit is. Ráadásul DanielLong is azt mondja, hogy nála sem zavaróan hangos, de 100% megy, ezt írja a progi. Az nekem sem világos, hogy játékok alatt is 100%-al megy, vagy nem, furmark alatt biztos. Szóval innen bármi lehet. Még az is, hogy akár nálam is 100%-on ment, de nem néztem egyszer sem, mivel nem volt rohadt hangos (a nagygépben akkor még egy giga 760-as volt, az hangosabb volt játékok alatt, a mostani asus770-em jóval halkabb mindkettőtől).
    Szóval...lehet hogy az már 100%-os volt ahogy nálam ment, de ha az volt, akkor ennek olyan nagyon nem teker a ventije 100%-on, illetve a régi ugyanilyenem is ekörül mehetett.
    Magyarán volt egy kártyám, amiről annyit tudok, hogy ac4 lett vele végigtolva, és nem volt semmi rendellenesség a kártyával ez idő alatt, és a hangja sem adott okot bármilyen vizsgálódásra. Ha bármilyen rendellenességet tapasztaltam volna vele, visszavittem volna garban, és a cserét adom el.

Új hozzászólás Aktív témák