Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Nem, hát ez így biztos nem jó, ráadásul egyértelmű, és könnyen reprodukálható hibát mutat.
-
-
törölt tag
Nekem, mint a vga-k lelkében nem túlságosan járatos emberkének azért az tűnne logikusnak, hogy ahhoz, hogy ennyire gatya meleg legyen, ahhoz eléggé rosszul kellene ahhoz működnie a hűtésnek, hogy furmark alatt eldobja a kanalat. Ha egy játék 90 fok fölé fűti, akkor a furmarknak meg kéne főznie az egészet. És logikus is lenne azt mondani, hogy nézze meg, hogy legalább ki lehet fektetni, demivel meg lett bontva a kártya, és ezt jó szívvel nem javasolnám már, és nem hiszem, hogy bárki erre a saját pénzét feltenné (a másét én is
) Mert ha odakozmál, és még esetleg láthatóan/bizonyíthatóan meg lett bontva, akkor maximum egy végeláthatatlan box kezdődne a bottal.
Ha viszont nem, akkor legalább az kiderülne, hogy a kártya hűtésileg amúgy jó, csak vagy nem jó helyről olvas értékeket, vagy szar a dióda, vagy valami.Még a szar diódával is le lehetne gariztatni, ha nem vágnak ki az ajtón avval, hogy bontott a kártya. -
törölt tag
Épp neked írtam le válaszként a 46689-ben. Sosem mértem rajta semmit, mert nem tűnt hangosnak. Úgy egy éve volt szögre ugyanilyen kártyám, az sem volt se halkabb, se hangosabb, így nem is jutott eszembe rajta nézni bármit is. Ráadásul DanielLong is azt mondja, hogy nála sem zavaróan hangos, de 100% megy, ezt írja a progi. Az nekem sem világos, hogy játékok alatt is 100%-al megy, vagy nem, furmark alatt biztos. Szóval innen bármi lehet. Még az is, hogy akár nálam is 100%-on ment, de nem néztem egyszer sem, mivel nem volt rohadt hangos (a nagygépben akkor még egy giga 760-as volt, az hangosabb volt játékok alatt, a mostani asus770-em jóval halkabb mindkettőtől).
Szóval...lehet hogy az már 100%-os volt ahogy nálam ment, de ha az volt, akkor ennek olyan nagyon nem teker a ventije 100%-on, illetve a régi ugyanilyenem is ekörül mehetett.
Magyarán volt egy kártyám, amiről annyit tudok, hogy ac4 lett vele végigtolva, és nem volt semmi rendellenesség a kártyával ez idő alatt, és a hangja sem adott okot bármilyen vizsgálódásra. Ha bármilyen rendellenességet tapasztaltam volna vele, visszavittem volna garban, és a cserét adom el. -
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
Nekem pedig totálisan úgy tűnik, hogy alábbi bejegyzés pontosan erre utal. Különösebben nem bosszant, csak már kezdem magam hülyén érezni, hogy én próbálok segíteni az egész helyzeten, és lassan olyanokkal kell vitáznom, akik nem is érintettek az ügyben. Szóval végülis jobb, ha én ebben nem veszek részt. Majd a vevő kitalálja, hogy mit akar, rossz a kártya, jó a kártya, és intézünk valamit.
Privátban. -
törölt tag
>De gondolom te nem is hallottad a gèpedben felszállni kèszülő boeinget...
Így van. Nyilván szándékosan hibás kártyát adtam el, HISZEN garanciális
Ráadásul hidd el nem szorulok ilyen megoldásokhoz, bár ez itt nagyképűségnek hangzik, meg nem is kapcsolódik szorosan a témához.
Egyéb ostobaságot szeretnél még hozzátenni a sztorihoz a lelátóról?Elképesztő ami ezen a fórumon megy...
-
törölt tag
válasz
DanielLong
üzenetére
>Addig is vigyázok rá, tudtommal a paszta csere pedig nem jár a gari elvesztésével.
Amennyiben szerviz végzi, és lebizonylatolja, nem. Évekkel ezelőtt volt egy kicsit hasonló ügyem, amikoris eladtam a a 260gtx-em, majd hónapok múlva jelentkezett az új tulaj, hogy nem tudja gariztatni, pedig én garival adtam el. Mint kiderült ráheftöltek valami custom hűtőt, aminek semmi köze nem volt a meghibásodáshoz, ámde ezzel borult a gari. Amit meg nem én kapok szét, azért meg had ne én álljam a sarat. Ez gondolom bárki számára elfogadható.
-
törölt tag
válasz
CirrMee
üzenetére
Hát én sehol nem olvastam azt sem, hogy az én nem túl ritka 770DCUII-m ventifordulatát is rosszul olvassa ki a furmark, és én tudomásom szerint nincs hozzá fw frissítés.
Szóval ezek jelenleg pusztán _feltételezések_. Az, hogy ezekből a tulaj lassan elbukja a garit az lassan tény, ami viszont remélem nem lesz az én problémám, és hát gondolom az is érthető, hogy mivel időnként csak adok-veszek én is a hw aprón, nem szeretnék besarazódni egy olyan ügy kapcsán, amiben nem érzem magam felelősnek, és feltételezéseken alapult
-
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
Oké, nekem az volt furcsa, hogy belépek a topikba (eredetileg azért, mert a kollégának szerettem volna annyiban segíteni, hogy keresek egy ugyanilyen kártyával rendelkező tulajt, hogy nézze már meg nála mit ír a furmark), és csupa ilyeneket olvasok, hogy túl lett hajtva/feszelve/stb.
-
törölt tag
válasz
Dany007
üzenetére
Ha a hűtéssel valóban gond van, akkor a furmarknak le kéne farcolnia, vagy hibáknak megjelennie, vagy lekapcsolnia a drivernek, vagy valami. Ha ilyen megtörténik, akkor azt lehet is azonnal gariztatni. Ha ilyen nem történik, akkor abban talán józan paraszti ésszel, meg occam beretvája alapján kijelenthető, hogy nagy valószínűséggel a kiirt érték hibás, nem a kártya, vagy a tesztprogramok nem jól kezelik a kártya biosát, vagy valami.
Ehhez képest itt bemondásra megy a túl lett hajtva, meg szedd le a hűtőt, meg pasztázgatás, meg a stb. A kedves vevő meg majd x nap pörgés után felkeres, hogy vegyem már vissza az addigra széttúrt, gariztathatatlan kártyát, mert az rossz, és hogy én ilyen meg ilyen vagyok, mert rossz kártyát adtam el
Reggel kipróbáltam a furmarkot az én kártyámon, -1% ír a venti fordulatszámára
-
törölt tag
Tőlem vette. Nem feszelték szénné, és nem is hajtották agyon. AC4 lett rajta végigjátszva. Én nem méregettem rajta hőfokot, mert semmi rendellenest nem tapasztaltunk a működésben. Azaz sem hiba nem fordult elő, sem nagy hangja nem volt a kártyának.
Arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy egy garis kártyáról olyan okos dolog leszedegetni a hűtőt, meg macerálgatni, egy kiírt érték miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Mert ha odakozmál, és még esetleg láthatóan/bizonyíthatóan meg lett bontva, akkor maximum egy végeláthatatlan box kezdődne a bottal.
Ráadásul hidd el nem szorulok ilyen megoldásokhoz, bár ez itt nagyképűségnek hangzik, meg nem is kapcsolódik szorosan a témához.