Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz joysefke #46448 üzenetére

Az számít, mennyi ideig tudod használni. Lehet, hogy egy drágább karit használsz 2 évig, nagyobb veszteséggel adod el, de az 1 hónapra eső költsége kevesebb, mint egy kevesebb ideig használt olcsóbbé, főleg, ha nem is kaptál komoly grafikát érte. Én azért vásárolok jó ideje 50-60k körül kártyákat, mert azok biztosan kitartanak 1-2 évig, tehát alacsony a költségük, ugyanakkor kapásból minőségi grafikát kapok a pénzemért. 7870XT bő fél éve megvan, és még mindig nem kapni olcsóbban gyorsabb kártyát (és egy darabig nem is lesz :) ).

hackeeeee: Afterburner. Nyugodtan próbáld ki a javasolt beállításokat, magam is így javítottam a képminőséget, mert nem értékelem a driverbe épített csalásokat, akár a sebességért teszik, akár azért, hogy egy-egy bugot elfedjenek. Nemrég írtam, hogy a "gyári" beállításokat javítva még egy olyan korszerű progin, mint a Thief is, 5%-kal lassult a megjelenés driverből javítva (ergo lejjebb esik a CPU-limit határa), de egy Borderlands 2-nél ez 30% körül alakult (igénytelenebb motor).

Új hozzászólás Aktív témák