- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho #46006 üzenetére
Bőven elég, ezt már soxor leírtam, és egy rakat tesztet is linkeltem be anno, természetesen játékokat (rákereshetsz). Ha a legfőbb cél a játék, a 6800K simán megfelel, semmiben nem dolgozott 80% fölött, még ha tuningoltam is a 7870XT-t, amely a legerősebb kari ebben a topicban. Ráadásul az én procim simán vitt 4.8GHz-et. Magam is éppen ezért vettem anno 6800K-t, amikor csak erre volt lehetőségem, és másnak sem ajánlanám, ha nem jött volna be. Régebbi játékoknál előbb lesz persze CPU-limit, de ki nem sz.rja le, hogy 100 v. 120FPS?
A magas grafikai beállítású markokat éppen azért futtattam, hogy minőségi játékbeállításokat szimuláljak, default markok nem jók semmire, ha csak nem azt akarja bebizonyítani a "hozzáértő", milyen gyenge processzora van.
Dark KillerX: Éppen, hogy nincsen különbség (mindegyik általad említett játékot próbáltam).
Lásd fent, és az említett játékokat. Crysis 3 pl. 6800K mellett ugyanannyi volt, mint a 4670 társaságában. Multi más tészta bizonyos játékoknál (BF).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest