Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz soomen #45526 üzenetére

Attól függ milyen játékkal akarsz játszani, milyen felbontáson és grafikai részletességgel illetve multi vagy single...
    Nekem is olyan procim van és van mellette egy Asus 270x-em. A legújabb játékokkal még nem próbáltam, mert időrendben hátulról megyek előre... De single-ben eddig nincs semmi probléma. Mondjuk én csak single-ben játszom. Eddig korrekt. BF3 volt talán a max gépigényű játék amivel toltam. Minden maxon 1080p-ben átlag 50-60fps, bár v-sync be van kapcsolva így 60 fölé eleve nem mehet... No egy a lényeg van ahol lemegy 60 alá, de nem igazán észrevehető.

Ami még talán picit komolyabbnak számít az a BlackOps 2 - én nem láttam csúnyábbnak a BF3-nál - na ott pl nem tudtam már mit följebb állítani hogy egyáltalán megrezzenjen a fix 60fps-ről... Full maxon, driverből is ráadott minden maxon is zökkenőmentes 60fps volt - v-sync-kel megint, de ott egy fps-sel se ment lejjebb. Valószínű v-sync nélkül ilyen 70-85-ös átlagot menne így hasra ütve.

Ami necces az a GTA4. Na oda lehet kicsit kevés a proci. Ott is max közelben 1080p-ben megvan az átlag 40-50fps, de ott azért be tud menni 40 alá is néha talán 30-ig is. De oda egy i7 +gtx780-al is bemegy...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés