- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Grave_444 #42187 üzenetére
Amit írtam, a töltéskor a video és hang akadozás. Állítólag menüben is előfordul, meg főleg multiban...
Nálam csak a töltéskor akadozik egy-egy pillanatra, ami nem lenne gáz, de előfordult, hogy befagy. Ha megnézel egy-két youtube-os videót, azokon is látszik, meg tele van a net a Ghost freezing témával. De ennek mondjuk nem hinném, hogy sok köze lenne a VGA-hoz vagy a driver-éhez... a játék lett elcseszve... bár lehet azóta már javították is.(#42198) rígel : Nem duma... éppen ma beszélgettünk munkahelyen, hogy kinek mit tojt a nyuszi karácsonyra, és kiderült, hogy 2 kollégám is ugyan olyan Sapphire Dual-X kártyát vett, mint én, ami nem véletlen... azért az ár elég lényeges szempont a döntésben.
Mondjuk egyik se panaszkodott rá, azt mondják remekül működnek. -
Dany007
veterán
válasz
Grave_444 #42187 üzenetére
Egy tökéletes világban, igen.
Pár éve vettem egy 40 ezres telefont, hogy hűdejó, okos meg fényképezek meg netezek meg minden. Egy rakás használhatatlan szar volt az egész. Tavaly vettem egy 120 ezres telefont. Azóta is tökéletes és hibátlan. (persze kártyafüggetlen árakat írtam, én előfizetéssel vettem) Szal érted mire gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest