- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
válasz
Steve198310 #41021 üzenetére
te túl negatív vagy, ne felejtsd el hogy a te vga-d alig ment 20 percet és kinyiffant... én három hete nyúzom hibamentesen, ez a vidi amit felraktam a metro last light 1.00 verziója ami köztudottan egy rakat sz*r volt... (amd karikkal fele annyi fps-t produkált mint nv-kkel) sehol máshol nem tapasztalok gondot, nem próbálgattam drivereket meg biosokat se, meg nem is fogok annyira nem izgat....
a lámpa körül az árnyékolás hibbádzik be ahogy a videóban is látszik, ez szerintem valami szoftveres gebasz lesz, ha vga szórakozna akkor az egész kép elmenne...
-
diegho
nagyúr
válasz
Ez megint a sapphire sara lesz. Bezzeg amikor megpróbáltam megmagyarázni ~1 hónapja, hogy MSI-t kell venni, mert az a best buy, akkor MSI fun-nak lettem kikiáltva, pedig csak 2 MSI-s bögrém van, szóval semmi komoly
viccet félretéve az MSI tényleg jó minőségű alkatrészekből rakja össze a kártyáit. Én régen kifejezetten utáltam az MSI-t, de mostanában semmi mást nem lennék hajlandó VGA-ban venni.
-
Trevi
tag
válasz
akkor memória hiba lesz, még jó, hogy nem sapphire kártyát vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest