- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero #38114 üzenetére
"Azt mondták, hogy személyesen vettem át, így rám nem vontakozik az elállás lehetősége. Kértem, hogy mutassa már meg ezt a mondtaot hol van leírva a honlapjukon,nem tudta,"
Ez egyébként tényleg így van. Ha személyesen veszed át, akkor nem él a 8napos elállás joga. Hogy az E-Digitálban ez hol van leírva nem tudom én sem, de a törvény így szól.
Itt tényleg a csajnak kellett volna tisztában lennie ezzel és nem saját pénzből kifizetni.Én pl azért veszek minden online amit csak lehet, mert ha bármi gond van, nem kell szarkodni a szervizzel meg bevizsgáltatással, hanem szó nélkül ki kell cseréljék / vissza kell adják a pénzt.
TV-t monitort is csak így veszek, mert ilyenkor nem gond ha nincs pixelgarancia. Hiszen megkapom, kipróbálom és ha pixelhibás addig küldöm vissza amíg nem küldenek egy hibátlant.
Ha viszont személyesen veszem át, és úgy van probléma akkor xy pixelmennyiségig vissza se veszik. Vagy ha gond van akkor rendes szervizes eljárással veszik csak vissza. Elküldik bevizsgáltatni stb stb stb minimum 3 hét... -
KatonaT
aktív tag
válasz
rayoliviero #38114 üzenetére
Az utolsó azért nem annyira korrekt
Azért mert nincs kiírva a honlapon attól még a törvényben nincs 8 nap...
Szerencséd volt az eladóval hogy ilyen voltén csak szimplán kiröhögtelek volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest