- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
CoolBoy323 #38113 üzenetére
Kb ki, igen.
Én 10 hetet vártam a mélynyomómra, mert kint volt 2 hónapot németbe javitáson. Aztán mikor megkaptam a szervizmunkalapot, csak 12 napot volt kint, többi időt kotlással töltötte a szerviz.
Közben volt fogy. védelem is, kb egy kalap @art értek. Én menjek be, én sürgessem, én menjek utána. Ők nem tudnak mit tenni.
Válaszlevélben kb ennyi az érdemleges rész.Azt mondanak, amit akarnak. Nincs készleten, elfogyott az alkatrész, stb.
Csak törekedni kell, de ezt bármilyen indokkal kijátszhatják.
Tescóban valaki 4 hónapja várja a vasalóját
Meg lett okositva, nehogy jól érezd magadat. -
rayoliviero
veterán
válasz
CoolBoy323 #38113 üzenetére
Így felgyorsítod kicsit az eseményeket. Meglátják, hogy írni akarsz a panaszkönyvbe, akkor megváltozik a hozzáállásuk és megsürgetik. Ha nem változik úgy látod, akkor írj bele tényleg, hogy már 1 hónapja vársz a javításra vagy cserére és semmi nem történik.
Én is ezt csináltam egy alaplapnál. Nem akarták elismerni, hogy rossz és várattak is sokáig. Kértem a panaszkönyvet és azt is megmondtam nekik, hogy bejelentem az esetet a fogyasztóvédelemnél, végül nem írtam bele, mert ígéretet tettek, hogy tényleg elintézik valahogy a cserét akkor. Plusz még az áruskeresőn megírtam a véleményem a boltról, amit a főnök persze olvasott és kiakasztotta, hogy miket írok róluk. Pár napra rá hívtak, hogy nem kell sokat várnom már küldik Pestről az új alaplapot, úgy is volt.
Edigitálban is bejátszottam ezt egy antennánál, nem fogta az adást és vissza akartam kérni a pénzt kb. egy hét után. Azt mondták, hogy személyesen vettem át, így rám nem vontakozik az elállás lehetősége. Kértem, hogy mutassa már meg ezt a mondtaot hol van leírva a honlapjukon,nem tudta, így kértem a panaszkönyvet. Az eladó saját pénzéből fizette ki az antennát kp-val, csak hogy ne írjak semmit. Hangosan mondtam előtte barátnőmnek, hogy a nevét is szépen beleírom az eladónak. Jobbnak látta, ha inkább kifizeti a 4000 Ft-ot. A kolléganője pedig mondta neki, hogy ki ne fizesse már, de mégis megtette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest