- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
DroiDMester #3779 üzenetére
Tehát akkor csak terhelésnél van neki jelentősége! Idle állapotban nem fog ettől kevesebbet fogyasztani.
Tempileul:
Nekem az van fennt és tökéletesen működik. Bár az előzővel se volt semmi gondom! Kicsit reménykedtem hogy megoldja azt a dolgot hogy ha a monitort sima vga kábellel kötöm össze akkor játék alatt ilyen csíkos meg villog a kép, de sajna nem! Szal muszáj lesz vennem új monitort.
Csak 1szerűen nem tudom eldönteni milyet érdemes...
Dare2Live
Igen sajnos ez a kattogás elég idegesítő, csak nem tudom miért csinálja. Mer ha a venti adná ki, akkor a gép bekapcsolásánál is kattanna, de olyankor meg semmi. Viszont új driver se oldotta meg, ha 1általán az meg tudná oldani! De én ahogy néztem fogyasztásmérővel, olyan 20watt-al eszik kevesebbet mikor így leáll, szóval nem nagy a különbség. Csak én monitor kikapcsolást beszoktam mindig állítani, de sajna most a kattogás miatt nekem kell kapcsolgatnom. Inkább csinálnák meg úgy hogy vegye le a teljesítményt minimálisra, de a ventik is forogjanak olyan 5 vagy 10%-on. Mer ugye alapban 20% a min. amin tud menni és tényleg nem lehet őket hallani.
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #3779 üzenetére
Szoval akkor 1100/1300 beallitassal erdemes akar -20%-ra allitani azt a csuszkat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Linux haladóknak
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Spórolós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest