- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
az, hogy mennyi pénze van az embernek teljesen mindegy multimonitornál ekkora felbontásban: pl Crysis3nál akármit raksz alá, jelenleg még semmivel nem lesz meg a stabil 60 fps (Titan quad slivel sem). régebbi játékoknál szintén lehetnek kompromisszumos helyzetek, amikor nem skálázódik rendesen a játék valami miatt.
mediumra egyszer kellett eddig levenni, az a Crysis 3 volt, ott pedig a játék hevében nekem annyira nem tűnt fel, hogy nem kimaxolva tolom, sőőőt. illetve kétszer, a második a Metro2033, de az elég furán skálázódik, plusz játékként szerintem szörnyű. de ha nem megy jól eyefinityben, még mindig vissza tudok állni egy kijelzőre...
elsősorban nem játék miatt van több kijelzőm, az csak a bónusz*. CFet meg mindig is ki akartam próbálni, egyébként meg egy 6950 2GB is már kompromisszumokkal/nem mindenre, de elfogadható volt az eyefinity (Race07 pl zseniális volt, az meg nem GPU igényes).
*melóhelyen is többség 2-3 kijelzőket használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest