- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Milgram1 #34077 üzenetére
1GB RAM...
Apollo_21: Akkor az sok a karinak, vagy túlmelegedett közben. Az biztos, hogy ha maxibeállított heaven kidob, akkor játékoknál is lesznek problémák. Vantage Procyon teszt lefut maxban? (AA és egyebek minden max legyen!)
gbors: 2-féle vásárló van: akinek már volt dolga fogyasztóvédelemmel, és akinek majd lesz. (A fogyasztókat nem számolom "értelmes lény" kategóriába.) Én ugyan életem során elég sok ember helyett előredolgoztam (a helyi irodában kívülről tudják az adataimat
), de nyilván maradt még lehetőség.
Kvg: Nálam most így fest HwInfo:
Lehet persze színezni, bar-graphokat rátenni, kinek, mi tetszik. Az áthelyezgetés mondjuk elég szarul van megcsinálva, majd meglátod. Persze azzal sem árt vigyázni, hogy ha az ember amúgy istenesen beállít mindent, és mondjuk 1mp-re teszi a frissítést, a gadgetek már vagy 5%-ot elvisznek az erőforrásokból, aminek láttán persze kevésbé veszi vissza magát a proci, stb. Én mindenesetre tesztelések alatt használgatom őket, ha meg amúgy a gépet, akkor úgysem kellenek.
marcusa: Ha újrateszi, ugyanezt a hibaüzenetet fogja kapni.
HSM mondja jól: újabb kell.
HSM: Régen a béták sem jártak le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest