- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Malibutomi #33932 üzenetére
Uhhh..el is írtam,de látom levágtad a lényegét
Én is a 9970-ről beszéltem.Itt a H-s hírekből kiindulva erősebb lesz mint a Titan,(hogy mennyivel azt nem vágom),viszont rendesen megkérik az árát.
A hírek alapján a teljesítménye igen erős, de ennek meg lesz az ára is, hiszen a vállalat inkább 1000 dollárhoz közelítő árcédulában gondolkodik, mintsem a megszokott 500-600 dollár körüliben.Ezzel gyakorlatilag a VGA-piac egy újabb változáson megy át, így a Radeon HD 7970 megjelenésével szabott magasabb árszintek újra növekedésbe kezdenek. Úgy néz ki, hogy a leggyorsabb egy GPU-s kártyák esetében 700-900 dollár lesz az új árazás. Ennek köszönhetően az elődnek számító Tahiti cGPU továbbra is a termékskála része marad, méghozzá az aktuális árszinten(nem is csodálom,ha ilyen drága lesz az utód). Arról még nincs adat, hogy ez később mennyire változik.
Az új Hawaii kódnevű cGPU esetében nem számít meglepetésnek, hogy a GCN architektúra megmaradt, így gyakorlatilag csak a feldolgozók számának növelése volt a cél pár extra funkció beépítése mellett.
Persze az architektúra nem változott, így olyan radikális előrelépésre nem érdemes számítani, mint az előző körben.Ennek tükrében szerintem nem lesz meg a 30%(legalább is a király kategórián kívül nem hiszem) és még drágább is lesz,de ez megint csak jóslás.Minden esetre a 7970-sem volt éppen olcsó kártya(ma sem az),de ezt még megtoldják egy kicsivel így egy kicsit borúlátó vagyok a jövőt illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest