Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Megértem.
De nyugodtan mondhatom, hogy ennél sokkal rondább spórolásokkal/butításokkal is bőven lehet találkozni a 7900-as szériában is. (Van egy sejtésem, hogy az NV is ugyanez minőségre, csak azokat nem ismerem közelről.) Ami nekem van 7970 ezt leszámítva kitűnően összerakott, minőségi darab, meg vagyok vele elégedve. Maradhatna így is, de nyugodtabb a lelkem, ezeknek a sikócsapágyas ventiknek az élettartamát kis zsír a sokszorosára tudja növelni.
A kosszal nincs gond, porszűrős a házam, full tiszta a kari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De nyugodtan mondhatom, hogy ennél sokkal rondább spórolásokkal/butításokkal is bőven lehet találkozni a 7900-as szériában is. (Van egy sejtésem, hogy az NV is ugyanez minőségre, csak azokat nem ismerem közelről.) Ami nekem van 7970 ezt leszámítva kitűnően összerakott, minőségi darab, meg vagyok vele elégedve. Maradhatna így is, de nyugodtabb a lelkem, ezeknek a sikócsapágyas ventiknek az élettartamát kis zsír a sokszorosára tudja növelni.