- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
RetepNyaraB #29327 üzenetére
Szerintem a TressFX ritkaszar és fps zabáló csilivili effekt. Tomb Raider még elmegyeget 30fps-el, de ha multis játékot, pl Battlefieldet kéne játszanom annyival, a hajamat tépném
CoD nagyon érzékeny valamiért az fps-re, nem játszom vele egy jó ideje, de ott 125-ig simán észrevettem a különbséget és nem csak én. Nem is annyira látni, inkább érezni, 125 fixxel volt abszolút ugyanolyan sima és pontos mindig az egér mozgása, ha első akarsz lenni, akkor ez fontos. BF3 más tészta, oda (és általában mindenhova) elég 60fps, hogy mindig ugyanolyan sebességgel/precizitással reagáljon az egér. Ha viszont nem érdekel hányadik vagy, akkor az az fps sem annyira fontos és vele együtt a +tuning sem. -
HSM
félisten
válasz
Ezt hogy számoltad ki? 1000 helyett 1100-as GPU az +10%, ettől a 20FPS maximum 22 lesz, nem 25 meg 30...
1200-ra húzva (és arányosan húzva a memóriát is) is csak 24FPS-lesz, pedig az már 20% OC....
Bocs, de hibás a bizonyításod.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ettől különbözünk mi emberek
én pár FPS miatt nem tuningolok. ink egy erősebb kártya, vagy CF...
DE ez is ki lett már tárgyalva, biztosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest