Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zserbox
üzenetére
A kép készítése +1 másodpercig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy rendesen megépített kártyának ennyitől még nem lehet baja, mivel max 30 másodpercet volt 100 fok felett, és a 110-et el se érte.
Nem csoda amúgy hogy így ment felfelé, a konnektoros fogyimérővel mért értékek és némi számolgatás után 293W-nak számoltam a VGA fogyasztását ezen teszt alatt!
Ugyanez 1050Mhz-es GPU-val (és a hozzá szükséges fesszel) már csak 192W, annyival röhögve kimegy a világból.
De azért +50%-al a gyári TDP fölé menni azért túlzás, nem csoda, hogy ott már szenved, elvileg 200W körüli a gyári TDP.... Persze, 3Dmarkok alatt nem melegedett ennyire. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#28815) PandaMonium: Persze, az eddigi legjobb VGA-m volt a kis XT a mostani 7950-emmel holtversenyben.

Én mindig is ezt írtam, hogy szuper kis kari.
A Logout tesztet is azért írtam végül meg, hogy ezt mások is láthassák, nem egy olyan szemétdombra való sokat zabáló kártya ez, mint a netes tesztek anno beállították. 
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ugyanez 1050Mhz-es GPU-val (és a hozzá szükséges fesszel) már csak 192W, annyival röhögve kimegy a világból.
De azért +50%-al a gyári TDP fölé menni azért túlzás, nem csoda, hogy ott már szenved, elvileg 200W körüli a gyári TDP.... Persze, 3Dmarkok alatt nem melegedett ennyire.