Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
El kell ezt a fázisszámolgatást felejteni... A Tahiti-LE-k is csak 4 fázisosak, és röhögve tudnak bő 200W-ot leadni megfelelően hűtve, legalábbis a Sapphire, amin kicsit nagyobb borda van.
(De inkább VTX3D-t linkeltem, ezen jobban látszik talán) [link]Azt akartam ezzel mondani, hogy a fázisokat alkotó alkatrészeken és a megfelelő hűtésen legalább annyira múlik, mennyit bír, mint a fázisszámon.
Tartok tőle, hogy a linkelt kisebb 7850 nem tudna ennyit. 
Azt kell itt figyelni tuningolva, ne melegedjenek túl a kis fetek kb., intenzív, folyamatos terhelés alatt se. Más nem hinném, hogy nagyon el tudna fogyni a tápkörben...

Persze tény, ésszel kell feszelni, mert nagyon hamar megdobja a fogyasztást és könnyen izzadni kezd a vrm...
De ez minden karinál így van, lásd pl a logout tesztem, mekkora difi van mondjuk 1,1V és 1,25V között... Sajnos a fesz növelése négyzetesen hat a teljesítményfelvételre....
Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- PlayStation 5
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Arc Raiders
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(De inkább VTX3D-t linkeltem, ezen jobban látszik talán)
Tartok tőle, hogy a linkelt kisebb 7850 nem tudna ennyit. 

De ez minden karinál így van, lásd pl a logout tesztem, mekkora difi van mondjuk 1,1V és 1,25V között... Sajnos a fesz növelése négyzetesen hat a teljesítményfelvételre....