Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Looserke
üzenetére
Ahogy a Logout cikkemben is írtam, a fos PowerTune nem veszi figyelembe a valós, beállított feszt, a gyári fesz alapján kalkulál.
Pontosan ugyanakkor foja visszavenni az órajelet 1,256V-on, mint feleannyit fogyasztva 1,04V-on.
Mondjuk ami fura, hogy nekem is volt ám Sapphire 7870 XT-m, és játékok alatt olyan szépen tartotta az órajeleket +20% poweren, hogy öröm volt nézni...
Amúgy itt egy tesztmódszer, hogy tudod megnézni, nálad kevesebbet enged-e a powertune! Ezt megcsinálod, +20% poweren, alulfeszelve, figyelve közben GPU-Z-ből a VRM hőfokokra, nehogy baj legyen!
[link]Ez az én karimon folyamatosan visszavette az órajelet, tehát már azon is ez gyakoralilag power-teszt volt.
Ha a tiéden kisebb a limit, akkor annyival kevesebb FPS-t fog adni, és ebből látszani fog, mi a pálya. -
Anaren91
senior tag
válasz
Looserke
üzenetére
Sapphire fórumon is erre panaszkodik a srác, hogy felhúzta a kártyáját egy kicst és ugráll a kárty MHz e. Valami olyasmit válaszoltak neki, hogy a boost kavar be, mert hiába húzza fel a kártyát x Mhz ekre a boost ugye 100% os használtság mellett bekapcsol és belövi a boost órajeleket ami alacsonyabb mint amit ő beállított. Magyarul a boost felülírja a beállított értékeket. Szal ha beállítod a kártyát pl 1200/1400 ra akkor 100% nál bekapcsol ugye a boost és belövi a boost órajelet ami 925/1500. [link]
Amúgy a Powercolornak is van tuningprogramja próbáldd meg azzal Power Tuner
-
válasz
Looserke
üzenetére
a power limit csak egy modszer a boost megkerulesere, nem a teljesitmenyt lovi tul a kartya. A force constant voltage ki van pipalva?
( #28014 ) Anaren91 : csak arra akartam ezzel utalni, hogy minden tort szoftver instabilitasi problemakat rejthet magaban a crackbol kifolyolag. Nem gondolnam, hogy eger kihuzastol osszedol egy oprendszer.
lasd meg tort Aida es tarsai: "há mėr irja nekem a cėpėúmra, hogy 13 fok?"
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- A Mate 80 széria csúcsa
- Futás, futópályák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pontosan ugyanakkor foja visszavenni az órajelet 1,256V-on, mint feleannyit fogyasztva 1,04V-on.
Ha a tiéden kisebb a limit, akkor annyival kevesebb FPS-t fog adni, és ebből látszani fog, mi a pálya.