Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

janes1976 őstag válasz  korcsi

üzenetére korcsi

üzenetéreHa csak azt írtam volna, hogy a gyártók közül az övékénél van a legtöbb ilyen, azért sztem az is elgondolkodtató.  Írtam fenn, hogy elb*sztam, mert csak gondoltam, ezért írtam oda gyorsan pótlólag.  MOST tényleg nem szabad Sapphire 7870-est venni.  Amúgy kiváló márka, de ezt most benézték.  
- 

janes1976 őstag válasz  korcsi

üzenetére korcsi

üzenetéreEl kéne olvasni figyelmesen amit írtam! A MOSTANIAKKAL. Ez nem légből kapott, külföldi fórumokra támaszkodva írtam.  A tököm kivan amúgy a Sapphire-val.  Elkúrták az egész 7870-es szériát ezzel.  Egy embert mutass, aki nyugodt szívvel mer venni MOST Sapphire 7870-est. Őszintén.  Lehet hogy HYPE, de ha vesz az ember ennyi zséért egy ilyen karit és BS-es lesz, akkor ez nem vígasztalja sztem.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő