Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Romeo619
üzenetére
Igen, NVidianal nekem is volt ilyen kis átkötés, hogy az alaplapi audio chip-et át tudja küldeni a VGA a kimenetén. De erre az ATI/AMD kártyáknál egy jóideje nincs szükség, asszem a HD2xxx sorozat óta van bennük saját Audio chip.
Ez nem az igazi így, hogy a képernyőn nem állíthatom be h kikapcsoljon pár perc tétlenség után! Ráadásul a Zero-Core is csak kikapcsolt megjelenítőknél aktív, ha jól tudom ugye?! Tehát jelenleg vagy lemondok a zero-core ról, vagy nem lesz HDMI-n hang ha a monitor egyszer már kikapcsolt energiatakarékosságból.. Remélem ezt a bug-ot javítani fogják!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én ehhez tök hülye vagyok, de tényleg "csak" össze kell kötni és a képpel együtt megy a hang is TV-re nálam, minden OK